Morecinemas thuisbioscoop audio kiezen

Een uitmuntende geluidsbeleving kan niet zonder hele goede geluidsapparatuur. Morecinemas werkt voor thuisbioscopen o.a. met Trinnov.

light logo

Trinnov Audio ontwerpt en produceert voorversterkers en processors met exclusieve luidspreker /kameroptimalisatie  en 3D-geluidstechnologie  voor high-end Hi-Fi & Home Theaters, professionele studio’s en filmtheaters.

UITVINDING VAN DIGITALE AKOESTICA

DE OPTIMIZER-LUIDSPREKER / KAMER OPTIMALISATIETECHNOLOGIE VORMT DE KERN VAN TRINNOV’S PRODUCTEN VOOR PROFESSIONELE STUDIO’S, BIOSCOPEN, HIGH-END HIFI EN THUISBIOSCOPEN. MET ZIJN MODERNE BENADERING VAN AKOESTISCHE METINGEN, ANALYSE EN VERWERKING LOST HET DE LUIDSPREKER-AKOESTISCHE AKOESTIEK VERGELIJKING OP.

VERTROUWD DOOR DE MEEST VEELEISENDE AUDIO-PROFESSIONALS

De Optimizer is de enige technologie voor akoestische optimalisatie die is erkend door geluidstechnici van wereldklasse , bioscopen en audiofielen . Andere technologieën analyseren en behandelen de kamer en de luidsprekers afzonderlijk, maar de Optimizer analyseert en compenseert uw reproductiesysteem als geheel . Problemen worden geïdentificeerd, geanalyseerd en gecompenseerd met het meest efficiënte en best klinkende compromis.

GEAVANCEERDE AFSTEMMING

Geluidsweergave is erg complex en subjectief. Afhankelijk van hoe ver je wilt graven in zijn functies, is de Optimizer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken automatisch compensatiesysteem of een ongelooflijk flexibel en krachtig hulpmiddel, waaronder een groot aantal parameters voor geavanceerde filters, doelcurven en handmatige eq’s,  Door een iteratieve installatieprocedure te volgen, bereikt de Optimizer in recordtijd resultaten die alle verwachtingen overtreffen.

MODERNE AKOESTISCHE METINGEN IN 3D

In tegenstelling tot Ouderwetse real-time analyse en 1 / 3rd-octaaf correctiemethoden, gebruikt de Optimizer MLS-signalen om de volledige impulsrespons van elke luidspreker in de kamer te meten. Hiermee wordt de tijdsdimensie aan de frequentierespons toegevoegd en kan de Optimizer een volledig beeld krijgen van het gedrag van de luidspreker in de kamer. De 3D-microfoon van Trinnovidentificeert de echte posities van de luidsprekers in 3D.

UITMUNTENDE AKOESTISCHE ANALYSE EN VERWERKING

Trinnov ’s “state-of-the-art” tijd-frequentieanalyse algoritmes identificeren “room modes” de eerste reflecties en late nagalm. Elk akoestisch aspect wordt geanalyseerd en gecompenseerd met een specifieke techniek. Alle subtiliteit van de Optimizer ligt in het weten welke defecten kunnen worden gecorrigeerd met akoestische transparantie.

AKOESTISCHE GRAFIEKEN

De Optimizer genereert automatisch volledige PDF-rapporten telkens wanneer een voorinstelling wordt geschreven . Deze rapporten kunnen worden gedownload van Trinnov- processors naar een USB-stick of harde schijven via FTP.

VERBETERINGEN FASE RESPONS

De Optimizer verbetert de frequentierespons van de luidsprekers , zowel in amplitude als in fase. Trinnov corrigeert de toonbalans om een ​​neutraal timbre voor elke luidspreker te verkrijgen , werkend in het tijdsdomein om een stereofonisch beeld met hoge resolutie te bereiken met goed gefocuste fantoombronnen. Het geluid van de luidspreker (inclusief de vroege reflecties) en de kamer (energierespons) worden afzonderlijk geëgaliseerd , waardoor het luistervenster wordt geopend.

TARGET CURVE: ONTMOET UW LUIDSPREKERS KENMERKEN

De Optimizer definieert automatisch de filters waarmee de vereiste frequentierespons wordt bereikt die wordt gedefinieerd door uw doelcurve. Dit is met name handig in postproductie-studio’s om te voldoen aan de SMPTE- normen (X-Curve) . Fase- en groepsvertragingsdoelen kunnen ook worden gedefinieerd, waardoor de Optimizereen unieke tool is voor ontwerpers van geluidssystemen.

MULTI-PUNT: BOUW EEN RUIMER LUISTERGEBIED

Het geavanceerde multipoint-algoritme van Trinnov kan rekening houden met de metingen van verschillende posities om de optimalisatie uit te voeren. Aan de belangrijkste luisterpositie (s) kan een hogere weging worden toegekend en aan de overige punten een lagere weging.

TRINNOV PRODUCTEN


 ALTITUDE32 

DE AUDIO PROCESSOR

BEST HIGH-END – HOME THEATER PRODUCT – CEDIA BEST OF SHOW – HOME CINEMA CHOICE REFERENCE STATUS – HEIMKINO AWARD – PRIME AV AWARD – EISA AWARD BEST PRODUCT – DOLBY ATMOS – DTSX – AURO3D audio

Amplitude8

DE ONMISBARE ERVARING IN UW THUISBIOSCOOP

Trinnov_Amplitude_8 (2)

THE POWER OF SOUND

De Amplitude 8 integreert naadloos met uw Altitude 32 A / V voorversterker, zowel visueel als technisch, en maakt gebruik van twee lineaire voedingen op basis van krachtige toroïdale krachttransformatoren, dit zorgt voor een krachtig driedimensionaal geluidsbeeld enorm dynamisch bereik en basimpact alleen gevonden in de beste commerciële theaters.

(*meer informatie vindt u natuurlijk op de website van Trinnov)  of neem contact met ons op!


Altitude 16

DE ONMISBARE ERVARING IN UW THUISBIOSCOOP

AV FORUM REFERENCE STATUS – HIVI SILVER AWARD – HOME CINEMA CHOICE REFERENCE STATUS – PRIME AV AWARD

(*meer informatie vindt u natuurlijk op de website van Trinnov)  of neem contact met ons op!

Amplitude 8m

DE ONMISBARE ERVARING IN UW THUISBIOSCOOP

Een perfecte aanvulling op onze gloednieuwe Altitude 16 en gemaakt met de meest veeleisende gebruikers in gedachten, onze nieuwe 8-kanaalsversterker brengt intelligente kracht en onberispelijke audiokwaliteit voor een gevoelig prijsniveau zonder compromis in termen van ontwerp en bouwkwaliteit.

(*meer informatie vindt u natuurlijk op de website van Trinnov)  of neem contact met ons op!


Magnitude 32

OPTIMALISEER TOT 32 KANALEN

DE KRACHTIGSTE MULTIKANAALPROCESSOR OP DE MARKT

De magnitude 32  is een uitstekende partner om de beste prestaties te bereiken, ongeacht de complexiteit van de installatie. Je geluidssysteem zou nooit zo dicht bij perfectie kunnen zijn.

(*meer informatie vindt u natuurlijk op de website van Trinnov)  of neem contact met ons op!

Altitude 48ext

ONTWORPEN ZONDER GRENZEN

TOT 48 KANALEN

Dankzij Altitude 32 ’s unieke hardware conceptie, heeft Trinnov’s engineering een oplossing kunnen vinden om nog meer discrete kanalen uit te voeren vanuit de reeds state-of-the-art Altitude 32 , waardoor het aantal tot 48 echte discrete kanalen wordt uitgebreid met behulp van de 32 analoge uitgangen en zijn 16 AES-uitgangen tegelijkertijd.


Dolby Digital Plus ® , Dolby TrueHD ® , DTS Digital Surround ® en DTS-HD Master Audio ® codecs standaard met de nieuwste technologieën door Dolby Laboratories ® , DTS Inc ® en Auro Technologies ® .