Selecteer een pagina

projectie schermen

moreCinema werkt onder andere met Screen research.

 

 VIDEOPROJECTIESCHERMEN VOOR DE ULTIEME THUISBIOSOOP

Screen Research is een toonaangevende producent van ultramoderne videoprojectieschermen, voornamelijk gebruikt voor thuisbioscooptoepassingen, maar ook in commerciële installaties.

De handgemaakte en in Europa gebouwde schermoplossingen van Screen Research zijn zo ontworpen dat ze zelfs voldoen aan de meest uitdagende ontwerp- en installatievereisten en bieden een ruime keuze aan producten op maat, die elke keer weer de perfecte individuele thuisbioscoopervaring creëren.

Bij Screen Research zorgt een rigoureus programma van voortdurende ontwikkeling ervoor dat we voorop blijven lopen en de beste fabric-technologie voor elke toepassing bieden. Dit is van fundamenteel belang omdat het weefsel, het oppervlak dat verantwoordelijk is voor de reflectie en projectie van het beeld, het hart is van elk scherm.

Screen Research blijft samenwerken met de toonaangevende certificeringsinstanties in de branche, zoals THX® en ISF®, om referentieprestaties te leveren voor elk aspect van hun stoffen.

Screen Research bezit verschillende internationale patenten:

 – Voor de beste akoestisch transparante materialen, die het merk wereldwijd beroemd hebben gemaakt dankzij de bekroonde ClearPix ™ -stoffen

– Voor hun oplossing voor maskingsystemen

– Voor hun drijvend tab-spansysteem (TFX ™)

Ten slotte heeft Screen Research een van de beste configurator-tools van de industrie.

Meer weten? neem dan contact met ons op!

Start met ons

We creëren samen met u de gewenste sfeer! Vanuit daar maken wij het ontwerp, waarbij wij u volledig ontzorgen. Eventueel samen met architecten en/of installateurs komen we tot een geweldig eindresultaat.

MoreSenz BV

Arkerpoort 4

3861 PS Nijkerk

0341-492 208
info@moresenz.nl