Selecteer een pagina

MoreCinema thuisbioscoop specialist

MoreCinema thuisbioscoop specialist .

De wens naar uw eigen thuisbioscoop kan beginnen bij MoreCinema thuisbioscoop specialist . U gaat een huis bouwen of verbouwen en denkt er misschien over na om een thuisbioscoop mee te nemen in het plan. Het begint met de wens naar “uw eigen home cinema”. U houdt van films en series? Misschien heeft u wel de wens om op een groot scherm te gamen? Graag helpen wij u met het realiseren van uw wens naar een unieke belevenis.  Zodat u in uw eigen huis ook deze bijzondere ervaring kunt krijgen.

De ruimte. 

Als u nieuwbouwplannen heeft is het zeer de moeite waard om eerst eens met ons in gesprek te gaan, zodat u tijdens het ontwerpproces vanaf het begin met de juiste afmetingen rekening kunt houden. Goed geluid in uw thuisbioscoop heeft eisen aan de afmetingen en verhoudingen van de ruimte. Als u een bestaan huis gaat verbouwen zijn er natuurlijk ook vol op mogelijkheden tot het realiseren van uw droom. Denk aan een Thuisbioscoop op zolder, een lege kinderkamer, de garage, een kelder, of zelfs een aanbouw. Of tuinhuis met thuisbioscoop. Vergeet ook niet de vele mogelijkheden die er zijn qua verbetering van de ervaring in de woonkamer!

Vele aspecten moeten goed op elkaar afgestemd zijn voor de ultieme ervaring in uw persoonlijke thuisbioscoop.

Een prettige ruimte, de goede temperatuur in de ruimte, frisse lucht, zijn onderdeel van de belevenis, gave lichteffecten met LED, heerlijke stoelen, (lekker zitten). Helder en scherp beeld , overweldigend indrukwekkend geluid. Met het bouwen van een thuisbioscoop kunt u in uw eigen woning die unieke bioscoop beleving meemaken. Het bouwen van een thuisbioscoop is wel een specialisme. Gelukkig kunt u bij ons terecht want wij hebben inmiddels ruime ervaring op het gebied van ontwerpen, en produceren van diverse thuisbioscopen. Bij het ontwerpen van een thuisbioscoop moet over alle aspecten goed worden nagedacht.

Afmeting

De juiste  afmeting van de ruimte. In hoeverre moet de ruimte geluiddicht gemaakt worden. Hoe pakken we de akoestiek in de ruimte aan. De correcte toe te passen materialen, samenwerking van de verschillende elektronische componenten, versterkers, luidsprekers. Hoe zit u graag? Hier zijn vele opties mogelijk, welke audio opstelling kiest u voor, dolby Atmos, 7.1 wat is het verschil? graag leggen wij u dit aan u uit.

 

Maak vrijblijvend een afspraak 

Wij hebben de kennis en creativiteit in huis om u te helpen uw dromen waar te maken.  Wij kunnen uw ontwerp verzorgen, diverse akoestische en bouwkundige berekeningen voor u verzorgen. Kortom wij adviseren uw graag.

De koffie staat altijd voor u klaar!

 

MoreCinema is onderdeel van MoreSenz

 

Start met ons

We creëren samen met u de gewenste sfeer! Vanuit daar maken wij het ontwerp, waarbij wij u volledig ontzorgen. Eventueel samen met architecten en/of installateurs komen we tot een geweldig eindresultaat.

MoreSenz BV

Arkerpoort 4

3861 PS Nijkerk

0341-492 208
info@moresenz.nl