Selecteer een pagina

over ons

Expert in bioscoopbeleving

MoreCinema is onderdeel van MoreSenz. Met een technisch expertise van hoog niveau, heeft MoreCinema een groot onderscheidend vermogen. Wij bouwen de bioscoopbeleving bij u thuis!

WIJ ADVISEREN U GRAAG

Bij MoreCinema hebben wij de kennis, creativiteit en passie in huis om uw microbioscoop te ontwerpen. Ook verzorgen wij graag diverse akoestische en bouwkundige berekeningen voor u. Zo ontvangt u  een volledig ontwerp in 3D, waarin zichtbaar is hoe de ruimte ingedeeld kan worden. Ook worden in ons ontwerp de technische aspecten, zoals plaatsing van de speakers en de volledige inrichting meegenomen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van het akoestisch ombouwen van een ruimte naar een microbioscoop met gave lichteffecten tot een snelle toepassing van een soundframe in uw eigen woon- slaapkamer. Kortom, wij adviseren u graag voor uw eigen bioscoopbeleving!

Graag nodigen wij u uit voor de MoreCinema Experience in onze nieuwe showroom aan de A28 te Nijkerk Zuid. Hier kunt u maar liefst, op afspraak, 4 verschillende bioscoop ruimtes ervaren.

Voel en beleef de krachtige speakers, tv schermen, beamers en comfortabele stoelen. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Start met ons

We creëren samen met u de gewenste sfeer! Vanuit daar maken wij het ontwerp, waarbij wij u volledig ontzorgen. Eventueel samen met architecten en/of installateurs komen we tot een geweldig eindresultaat.

bioscoopbeleving

MoreSenz BV

Arkerpoort 4

3861 PS Nijkerk

0341-492 208
info@moresenz.nl