Morecinemas thuisbioscoop software

Om een optimale beleving te realiseren in een thuisbioscoop moet alles kloppen. De ruimte, het ontwerp, de indeling, plaats van de luidsprekers. Maar ook afstand van de stoelen en hoogte van het projectiescherm. De afstand van de beamer. Hiervoor hebben wij heel veel hulpmiddelen. Software voor de akoestiek de indeling en nog veel meer belangrijke aspecten waar u rekening mee dient te houden om een uitmuntend eindresultaat te krijgen.

MORECINEMAS werkt o.a. met het bekende software pakket voor het berekenen / ontwerpen van uw thuisbioscoop. The Cinema Designer – CEDIA DESIGNER

The Cinema Designer Logo

“De CEDIA Designer is een uitzonderlijk hulpmiddel voor het ontwerpen van een thuistheater en mediaruimte”, zegt Tabatha O’Connor, President en CEO van CEDIA. “De software is ontwikkeld door de beroemde thuisbioscoopontwerper Guy Singleton en heeft sinds de lancering in 2016 talloze onderscheidingen in de sector verdiend. Belangrijker nog, het heeft veel integratiebedrijven geholpen tijd en geld te besparen in het ontwerpproces en tegelijkertijd een uitstekende klantervaring te garanderen. De fabrikanten vinden het leuk omdat ze er zeker van kunnen zijn dat hun producten correct worden gespecificeerd, waarbij geschikte producten worden toegepast op ruimten van geschikte grootte. ”

TCD is een cloudgebaseerd ontwerpgereedschap dat, minuten na het invoeren van ruimtevereisten en ontwerpcriteria, een technisch perfect ontwerp voor thuisbioscopen of mediakamers met volledige documentatie, een schaalweergave van het voltooide theater en een 3D CAD-model zal produceren. De CEDIA Designer berekent in enkele minuten wat een ervaren bioscoopontwerper doorgaans een paar weken nodig heeft, waardoor cruciale ontwerptijd voor projecten wordt bespaard.

De software specificeert de precieze locatie van luidsprekers, scherm, zitting en projector. Het biedt versterking en processorvereisten, benodigde akoestische behandelingen en nog veel meer. Allemaal met inachtneming van de CTA / CEDIA CEB-22 en CEB-23 Home Theater Audio en Video aanbevolen werkwijzen, het verbeteren van de prestaties en het elimineren van subjectiviteit in het theaterontwerp.  bron: https://cedia.net/insights/cedia-blog-detail/press-releases/2018/08/28/cedia-acquires-the-cinema-designer

Uitlegvideo THE CEDIA Designer Cinema Room DESIGNER

Uitlegvideo THE CEDIA Designer Cinema Room DESIGNER PDF Rapport

Meer weten? neem dan contact met ons op!