Selecteer een pagina

Een kamer vol beleving, dat is de MoreCinema Experience!

Bent u geïnteresseerd in een thuisbioscoop bij u thuis, in uw hotel, restaurant of elders? Voor veel kennis, ervaring en creativiteit bent u bij MoreCinema, dé thuisbioscoopspecialist, aan het juiste adres.

Heerlijk wegzakken in de bioscoopstoelen of banken van Moovia, terwijl u samen met uw partner geniet van een mooie film. Een spannende voetbalwedstrijd kijken met vrienden of lekker bingewatchen op Netflix. Misschien sluit u uw gameconsole er wel op aan? En met verse popcorn en uw favoriete drankje? Dit alles is onderdeel van de ultieme bioscoopbeleving.

JVC logo

MoreCinema maakt een microbioscoop betaalbaar.

Heeft u een ruimte over in uw (nieuwbouw) woning of bedrijfspand? Wij kunnen een complete kamer ombouwen naar een spectaculaire microbioscoop. Heeft u deze ruimte niet? Wij kunnen ook uw woonkamer omtoveren naar een thuisbioscoop! Dit door bijvoorbeeld een groot scherm met soundframe. Door samen te werken met high end audio- en screen merken zoals Bowers & Wilkins, KEF, Procella en ScreenResearch creëren wij de optimale filmbeleving. Voor en met u.

Meer informatie over onder andere onze merken vindt u in de brochure. Deze kunt u onderin downloaden.

~Eat, Movie, Enjoy, Repeat~

Hotelkamer naar microbioscoop.

Leuk concept om van een kleine (hotel)kamer een hele gave microbioscoop te maken.

 

Hotelkamer naar microbioscoop.

Leuk concept om van een kleine (hotel) kamer toch een hele gave microbioscoop te maken.

Van creatie tot realisatie, dat is onze passie!

U kunt de MoreCinema Experience vrijblijvend ervaren in onze nieuwe showroom. Wij bespreken hierbij graag de vele mogelijkheden qua sfeer, design, techniek en verdere zaken met u.

Voel en beleef de krachtige speakers, ultrascherpe tv schermen of beamers en comfortabele stoelen. U bent van harte welkom! Wij zijn te vinden aan de A28 te Nijkerk Zuid.

Meer informatie over een microbioscoop bij Morecinema, kunt u downloaden via de link onderaan deze pagina.

~Life is short, so entertain it~

~One ticket for endless memories~

Start met ons

We creëren samen met u de gewenste sfeer! Vanuit daar maken wij het ontwerp, waarbij wij u volledig ontzorgen. Eventueel samen met architecten en/of installateurs komen we tot een geweldig eindresultaat.

MoreSenz BV

Arkerpoort 4

3861 PS Nijkerk

0341-492 208
info@moresenz.nl